beza tanda bersalin baby boy & girl

assalamualaikum semua. nak tanya pengalaman mums sendiri, apa beza tanda2 bersalin bayi boy & girl? dengar kata, kalau boy, sakit contraction datang berselang minit. kalau baby girl pula, sakit takda selang...terus nak bersalin. betul ke?

1 Balas

Wslm, saya pernah bersalin anak girl & boys. Sakit contraction tu memang dtg berselang, 2-5 mins camtu dlm sejam then surut balik..mmg macam tu sakitnya smpai dah 10cm waktu nak push. Tak rasa beza pun. Tu pengalaman saya.

4y ago

Maknanya xda beza la eh. Tq ye😍