Beza Tanda Bersalin Baby Boy & Girl

Hai semua.. Boleh share tak, apa beza tanda² bersalin baby boy dan girl?... Org kata kalau boy...sakit contractions berselang minit.. kalau girl sakit memanjang. betul ke?.. 3 anak sebelum ni semua boy.. alhamdulillah kali ni girl... kalau dulu, bila tanda bersalin datang, sempat la balik rumah standby. utk girl pula, bila org kata sakit tak berselang...risau juga. kalau betul, nak ambik cuti seminggu lebih awal.

1 Balas

Em tahla. Sy bsalin girl, sakit selang minit. Sng cerita scan je jantina bby. End of story