Size perut jadi bualan

Hi mommies, kandungan sy dh masuk 28w tp perut saya agak kecik dgn pandangan mata kasar berbanding usia kandungan. Selalu org kata eh kecik nye.. sy stress sbb mmg ramai makcik bwg yg suka scan perut sy. Tp history anak sy yg lahir tak lah kecik sgt 2.95kg.. bila ukur akn ada different dlm 2cm less dr usia kandungan. Mommies response mcm mna ya😒

23 Balas

lg best perut kecik senang nak cover.. lgpun kalau xda mslh dgn perkembangan baby , should be no worries.. pendapat org sekeliling mmg xkan hbs , perut besar ke kecik ke.. akn ada je org nak komplen.. sya dh beranak sebulan lebih ni , jiran2 siap tegur.. aik bila masa plak awk mengandung? 😂😂 btw, ni ank ke-3.. mmg setiap kali mengandung pun org x perasan lgpun mmg sya jenis x brp suka nak tunjuk baby bump..