Berat badan naik.

Hi mommies! Now tengah pregnant 29weeks. Tadi checkup doctor bising sebab berat badan naik banyak. Tak pasal-2 kena repeat minum air gula. Mommy-2 semua pernah alami tak mcm ni? Boleh share tips control makan tak ? Nak enjoy pregnancy pun tak senang ni HAHAHA!

2 Balas

Byk kan mkn buah mcm jambu batu.. Kalau biskut pulak jenis yg biskut tawar tu.. Sy pun sama berat naik sampai terlebih2.. Doktor yg sarankan mkn mcm tu..