tips minum air gula

Assalam mummy ada tips x nk mnum air gula , hahaha besok nak kena mnum air gula disebabkan berat badan naik mendadak , nurse bising brat bdan naik mendadak , time berat maintin pun nurse bising gak.. Hahaha

2 Balas

kena puasa start pukul 10 mlm sampai selesai esok pagi ambil darah dua kli.. standby air laa kat tgn.. kot2 lapar atau mual telan air masak je boleh.. kdg dpt yg masih suam atau dah sejuk air gula tuu.. tips dia minum tanpa henti last skli teguk air masak plak.. sy berat naik byk jugak tapi mujur tak sangkut😄 kne dua kli minum air gula..

minum seteguk terus jangan stop.