berat badan

hi mommies, ada tips diet tak utk turun berat time preggy? saya baru 5 month total naik berat da 10 kg :( from 60 now da 70. rasa down bila nurse asyik mention pasal berat badan . sebab before marriage pun memang senang naik berat, sejenis badan gemuk :(

1 Balas

diet LCNS ja sis. tp jaga²,kalau amalkan sampai bersalin boleh kurus mcm saya. mcm diet sy,berat sy turun,tp berat baby dlm kandungan membesar ikut umur.