Berat badan naik mendadak

2 minggu lepas nurse bising hb drop dri 13 turun ke 11.. rini slps 2 minggu utk cek perut.. nurse bising lagi pasal berat Naik mendadak..2 minggu lpas 58 ,cek rini dah 60.. terlebih Naik katanya...x pasal minggu dpn kna cek berat badan seminggu skli..dgn repeat minum air gula lagi..sb berat Naik mendadak..sis baru minum air gula Masa 18 weeks.. x de sangkut.. minggu dpn 24 minggu kna minum air gula lagi.. sepatutnya 28 minggu kna minum utk Kali ke 2...ad x sesiapa jdi mcm sis.. now 23 weeks

1 Balas

tkt gdm.Sb naik berat lbh 1kg..Pastu yg hb tu mkn jmbu btu kerang buah delima..Hti ayam

5y ago

🤭🤭🤭🤭👍 kan