List barang baby

Hi mommies. Nak tanya, selalu mommies beli barang baby, apa je yang mommies beli dulu? Macam baju newborn berapa pasang beli? Sebab next month dah cukup 7 bulan, boleh beli barang & baju baby sikit sikit. Tapi tak tahu nak beli apa dulu

2 Balas

Bole tgk list ni juga sis.. Baju newborn jgn beli byk, beli saiz S trus https://my.theasianparent.com/barang-wajib-ada-bayi-baru-lahir/web-view?utm_source=search&utm_medium=app

Saya beli baju dlu .. Saya ambik saiz New born ..Saya ambik saiz 3-6 bln ,blh pakai lama sikit ..