Beli baju baby newborn

Hello mommies! Saya nak tanya, selalu baju newborn korang beli berapa pasang/helai ye ? Confuse lah nak beli banyak mana baju newborn. Ada yg cakap beli sikit sbb baby cepat besar. Tapi saya nak tahu kuantiti 'sikit' tu berapa helai 🥲

2 Balas

sya beli bju newborn lubang2 tu ada dlm 4 helai... klw ank suka muntah beli la lebih sikit bju lubang2 tngn pendek tangan panjang tu...yg lain semua bju size s

sye beli 4helai je. tu pon kjp je pkai. sbb muat2 je. bby jdi x selesa fit bdn. panas.

1y ago

Banyak beli baju 3-6m ke ?