Newborn list

Hi mommies. Boleh share tak barang newborn yg wajib dibeli? Biasa baju newborn kena ada berapa helai? Sama2 kita share okay😘. Rasa excited nak beli barang baby😍 #firstmom

3 Balas

baju newborn brp helai pun tkpe yg pntg baju pampers barut lampin dah standby pack satu2 utk msuk hosp bila dh masuk 30w nt. nt bila nk masuk hosp misi amik je satu pack dah lengkap dgn pampers baju barut dan kain bedung utk anak.. biasa sy standby utk 7 hari in case kna dduk dlm wad kita x pening2 lagi 😊

Kalau sy.. Nurse dh ckp awl2.. Jgn bli dlu apa2.. Masa 20w dia akan gtau apa2 brg yg prlu dibeli

brg2 yg pntg minyak telon, kain bedung, barut, nappy cream, baju pampers, dn mcm2 lg 😂