ubat selsema

hi mommies, nak tanya normal ke kalau baru 10 minggu selsema ? doctor bagi ubat selsema yg tak ngantuk boleh ke makan ? or elakan makan ubat selsema?

4 Balas

Boleh mkn ubat tu sis, prescribed by doc.. selesema mgkin xde effect bg baby, tp kita kenalah sihat spya baby pun sihat..

kalau xserius xperlula amik ubat... selsema inshaAllah skejap je. saya elakkan semua ubat masa pregnant..

Apa nama ubat tu.. Mcm sy... Jenis cepat selsema.. Doc x bg mkn ubat2 except piriton... Tp ubat tu ngantuk...

5y ago

Ooo..

If doc tau kamu pregnant masa dptkan ubat. Selamat untuk d makan

5y ago

Tak sure sbb kalu sy kurang sihat sy terus jumpa doc dptkan ubat