Selsema Semasa Pregnant

Hi Semua, nak tanya mengenai selsema. Boleh ke kita makan ubat selsema time pregnant ni sebab selsema teruk hidung sumbat tapi takut nak makan ubat. Ada yang tau tak apa2 cara nak redakan selsema ni?

2 Balas

Lebih baik minta ubat dekat dekat kk, sebab ibu mengandung tak boleh makan ubat sesuka hati😅 saya pon haritu selsema, mintak ubat dekat kk je terus baik

4mo ago

baik terima kasih

pergi klinik ambil ubat. ada certain ubt selsema xsesuai utk pregnant lady

4mo ago

blh tp dos ubt tu yg perlu consultation dktr. sbb lain org lain dos nya. kdg selsema pun blh jd covid. mcm sy hritu..ingtkn selsema biasa, rupanya covid. dos dh lain