saiz kepala kecil

hi mommies! nak tanya kalau kat sini ada pengalaman tentang hal ni..saya sekarang 27 weeks..saya check up private so memang tiap kali appointment akan scan..detail scan pon dah buat..sebelum2 ni growth baby ok je normal..tapi tadi scan kepala dia slightly kecik dari yang sepatutnya..yang lain2 ok..cuma kepala je kecik sikit..doc kata tengok lagi 2 minggu macam mana sebab kadang ada kes baby boleh catch up balik growth tu..tapi saya risau sangat2 sebab ni 1st baby after 4 years of waiting..takut sangat jadi apa2 kat baby..ada mommies yang ada pengalaman tak?

2 Balas

hai sis,jd lps baby lahir ok ke saiz kepala?tgh alami skrg...mcm2 dlm fikiran.bru scan semalam

Kadang2 mesin scan tak tepat. Awk banyakkan minum susu. Doa yg baik2.