Size kepala baby tak sama dengan weeks.

Salam, nak tanya siapa ada pengalaman size kepala baby weeks dia lebih matang berbanding weeks kita mengandung tu. sekarang sy 33 minggu dan baby berat 1.88kg...slightly kecik tapi expected la sebab doc cakap ada darah tinggi so memang akan kecik sikit. pasal size kepala apa semua doc tak cakap apa pun saya tanya pun dia kata okay je. tak adalah bengkak ke apa ke. tapi still saya nak tahu pengalaman ibu2 lain.

Size kepala baby tak sama dengan weeks.
4 Balas

Akak pun ada darah tinggi jugak last week scan 34w baby 2.5kg..doktor ckp besar😬

4y ago

Saya preggy pun bp tinggi... 34 weeks ..baby 2.8 kg.. lahir 3.47 kg..(38 weeks)

Tahniah sis, dah bersalin 😊

4y ago

tq dear 😘

Mcm mna keadaan baby sis skrg?

4y ago

sihat je ms bersalin 2.63kg. xde pulak lahir kepala dia besar yg pelik. normal je. skrg dia dh 3bulan setengah berat 6.4 kg.

okay je kot rasanya