Sakit Bersalin Tu Macam Mana?

Mommies, jom share pengalaman masa nk bersalin tu. Ada tak yang boleh explain sakit macam mana? Selalunya orang tak reti nk explain. Haha. ?

62 Balas

Sakitnya mmg teruk... Perut mengeras pastu rasa mcm sakit perut nak berak sepanjang Hari non stop... Dulu anak first Tak reti kawal nafas... Ku pegang palang katil hospital dua belah mcm nak tercabut palang tuu... Ank no 3 baru pandai.. kalau sakit setiap 5 min tuu dtg je, tarik nafas pastu hembus pelan2.... Mcm kurang la... Pastu dlm kepla otak jgn pk sakit tapi pk baby nak keluar smbil senyum .. mesti Tak heran da pasal sakit

4y ago

Alamak nk berak sepanjang Hari. 😂😂