Tanda² Awal Bersalin

Hye mommies semua.. Sy tak lama lagi akan bersalin anak sulung.. Insha allah Nak tanya, macam mana ya rasa tanda² nak bersalin tu ? Boleh sesiapa explain tak ?? Risau jugak ni tapi tak sabar nak jumpa baby 😅😅 #firstmom #firstbaby #1stimemom

1 Balas

Rasa tiap org lain. Tp tanda yg paling ketara is perut mengeras tiap 5-10 minit dlm 1 jam, sakit pinggang senggugut & leaking air ketuban/ discaj lendir + darah.