Sukar tidur malam

Hi mommies, i'm 37 weeks now. Lately waktu malam susah nak tidur. Ada tips tak supaya saya dapat tidur malam dengan lena? ?

11 Balas

Pusing kiri kanan pun susah kan nk tidur. Tp masa i preggy mainly x boleh tidur sebab hidung tersumbat. Sis x boleh tidur sbb fikir bnyk ke lenguh ke apa. If sakit bdn boleh guna pregnancy pillow.

5y ago

samaaa 😭😭😭 37weeks susah nk tido sbb hidung sumbat..xselesa and tak mengantuk jugak..

Samalah... X dpt tido mlm.. Kaki lenguh jer.. Bila kne saya berjalan dlm rumah.. Pusing2 dlm rumah jer.. Pastu boleh tido dah.. Alhamdulillah..

Waktu siang awak cuba exercise sikit macam berjalan ke, jangan tido siang. Saya dulu, kerap berjalan, malam alhamdulillah tido nyenyak

5y ago

Dah sis. Saya pergi kerja naik lrt so nak ke lrt tu kena jalan nak tukar lrt pun kena jalan dalam 10 minit. Plus saya kerja auditor, memang masa kerja banyak bergerak pun tak boleh tidur juga 😂

i sekarang dah 38weeks... 2cm dah bukak.. kadang2 tu.. rasa pinggang memang sakit... n then .... badan rasa lemah je

Mmg mcm tu. Kena sabar byk2, kalau baring tak dpt tdr, tdr je dlm kdaan duduk janji dpt rest.

Body nk prepare untuk baby nnti..nnti baby dh lahir xdpt nk nyenyak tdo mlm dh..

Same i 33 weeks preggy but malam mmg susah nak tido huhu

Kalau tk dpt tidur , minum susu nnti inshaallah okay. Myb bb lapar

5y ago

C baby sye 3 jam,jam sumbat mknan...huhu...asyik lpar saja sye...sis.

Sama sis. Sy ssh nk tdo pinggang pn sakit2..

sama lh..bila nk bngun tu skit btol sye bru 35weeks