Sukar tidur malam

Hi mommies, i'm 37 weeks now. Lately waktu malam susah nak tidur. Ada tips tak supaya saya dapat tidur malam dengan lena? ?

11 Balas

Pusing kiri kanan pun susah kan nk tidur. Tp masa i preggy mainly x boleh tidur sebab hidung tersumbat. Sis x boleh tidur sbb fikir bnyk ke lenguh ke apa. If sakit bdn boleh guna pregnancy pillow.

5y ago

samaaa 😭😭😭 37weeks susah nk tido sbb hidung sumbat..xselesa and tak mengantuk jugak..