Ibu trimester yang mana?

Hi mommies hebat semua🥰 Dah trimester ke berapa tu?👀 Ramai tak yang alami perubahan ketara seperti di bawah semenjak 🤰 ni? Jom kongsikan apa perubahan mommies di bawah😉

Ibu trimester yang mana?
587 Balas

3rd trimester, sekarang nie cepat letih, kadang2 tak cukup nafas, rasa semakin berat, perut pun dh makin padat.. Sakit dr tulang belakang pinggang sampai kebawah.. Tdo malam pun dah tak lena,sesungguhnya sakit itu penghapus dosa, semoga dipermudahkan segala urusan hingga melahirkan nanti.. Aaminn 🤲 #32weeks