Setiap trimester pengalaman baru. Betul tak ibu?

Bagi mereka yang baru pertama kali bergelar ibu, Pasti akan rasa tidak menentu. Apakah perubahan setiap trimester yang bakal di alami olehnya kan🤰🥰 Tapi, percayalah walau apa pun pengalaman si ibu lalui... Itu tetap akan menjadi kenangan terindah buatnya suatu hari nanti❤️

Setiap trimester pengalaman baru. Betul tak ibu?
14 Balas

sy bru 1st trismeter(6week) selera mkn tak lalu,cepat penat..bila mkn pun tak kenyang dgn tak rasa lapar😣😣mual2 tu ada juga tpi tak mabuk sngt lah..semoga sy dan baby bkal sy lahir(my 1st baby) sihat dan dipermudahkan segalanya,dan semoga doa ni berbalik kepada bakal2 ibu semua😘😘aamiin,innshaa Allah

Alhamdulilah mnggu dpn nk msuk trimester ketiga,cepat btul rasa,masa trimester pertama sllu rasa cepat pnat,mkn pun tak lalu,msuk trimester kedua,selera bertambah,kaki pulak sllu cramp,msuk trimester ketiga,insyaALLAH pengalaman baru hendaknya 🤭

rambut gugur paling terkesan.. 😊Alhamdulillah... Trimester. 3 rambut da. Kembali spt. Asal.. Lain2.. Xde ape.. Smeua enjoy. Alhamdulillah... Insyaa. Allah... January. Kt berjumpa. Yee. Anak.. 😍❤️

ni minggu akhir trimister 1. alhamdulillah. Hadapinya dgn mcm2 perasaan. Mudah-mudahan semua baik belaka dulu, kini dan akan dtg. hadapinya dgn redha, syukur dan sabar

trimester 3.. kaki xbengkak cuma cepat penat kuat tidur dengn kerap kencing

Betul sangat. Trim 1, cepat lapar tp x lalu makan, loya2, banyak tido.

trimester 3 dah...kencing kerek sgt mlm2 susah tido bby main gusti

Sye trimester pertama pon dh kerap ke toilet.. 😅😅

Betul tu. Trimester kedua baru selera makan.

pengorbanan seorg ibu😭