Ibu trimester yang mana?

Hi mommies hebat semua🥰 Dah trimester ke berapa tu?👀 Ramai tak yang alami perubahan ketara seperti di bawah semenjak 🤰 ni? Jom kongsikan apa perubahan mommies di bawah😉

Ibu trimester yang mana?
587 Balas

skrg 2 trimester,bengkak payudara still ada smpai skrg,masa 1 teimester tu hidu bau² mmg tak blh d rmh pun sya pkai facemask,syukur doktor ada bgi ubat tahan muntah jdi tak la mual sangat leher ni,skrg mual dan alahan bau dah tak ada lagi🤗🤗

3y ago

kuat makan pedas makin menjadi jadi😋😋