Ibu trimester yang mana?

Hi mommies hebat semua🥰 Dah trimester ke berapa tu?👀 Ramai tak yang alami perubahan ketara seperti di bawah semenjak 🤰 ni? Jom kongsikan apa perubahan mommies di bawah😉

Ibu trimester yang mana?
587 Balas

Knpa sya tak rasa mual2 ya sedang kandungan sya masuk 6week 6hari kemarin ada penderahan kram sakit bawa perut bercak hari ni masi bercak tapi sikit jak ada siapa2 yg perna mngelami sma seperti sya tak nak tanya ada kah tu tanda2 keguguran??

3y ago

pergi hospital sis ..kalau darah keluae