Berapa Usia Kandungan Anda Sekarang?

🤰🏻 Mommies dah masuk usia kehamilan yang mana? Ada yang baru sahaja disahkah hamil? Atau bakal bersalin dalam waktu terdekat? Jom kongsikan dengan Min dan mommies lain!

Berapa Usia Kandungan Anda Sekarang?
268 Balas

❤❤❤❤❤ Alhamdulilaaa . dah masuk 2 blam doaa kn syaaa dan baby sihat .. dan d permudahkn masa bersalinnn nanti aminnn😍😚😚😚insyallah urusan ibu2 yg bersalin nnti juga d permudahkan ... aminnnn

2y ago

Aamiin2 tahniah sis https://chat.whatsapp.com/D2YoMYjnX8e1lC1skBLeaW Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2022 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat ☺️