Berapa Usia Kandungan Anda Sekarang?

🤰🏻 Mommies dah masuk usia kehamilan yang mana? Ada yang baru sahaja disahkah hamil? Atau bakal bersalin dalam waktu terdekat? Jom kongsikan dengan Min dan mommies lain!

Berapa Usia Kandungan Anda Sekarang?
268 Balas

Alhamdulillah dah 37w. Nervous tapi excited nak jumpa baby. Semoga dipermudahkan segala urusan Ibu2 semua.

alhamdulilah msuk 2bulan dah ❤️ doakan saya dan baby terus sehat 🤲🏻

hai saya da masuk 6minggu 4hari..doa kn saya ye..penantian selama 6tahun da 4 Kali gugur🥺

2y ago

Tahniah sisss https://chat.whatsapp.com/D2YoMYjnX8e1lC1skBLeaW Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2022 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat ☺️

6 minggu. doakan sy, baby pertama inshaallah dia kuat dan sihat sampai bersalin nanti ❤️

31w1d..ank ke-5.. tetap eksited mcm kelahiran ank pertama..smoga smuanye dpermudah..Aamiin

alhamdulillah dah 36minggu 4hari ❤️ counting week hope can see my baby before due 😁

Baru 9w 6days doakan saya ya sbb saya cpt risau pasal kandungan saya 🥺

2y ago

InshaAllah sis.. Dh buka buku ke? https://chat.whatsapp.com/D2YoMYjnX8e1lC1skBLeaW Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2022 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat ☺️

tengah tunggu masa je ni.. dh 37w2d.. tpi, ahad ni, kena jmp doc pakar.. ank melintang

alhamdulillah.. skrg 27w .. insha allah , rasa x sbar nak tengok bby girl ibu ni 🤗😍

10weeks harini. penantian selama 6tahun. doakan semoga perjalanan kandungan ni dipermudahkan

2y ago

Tahniah sis lama tgu tu https://chat.whatsapp.com/D2YoMYjnX8e1lC1skBLeaW Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2022 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat ☺️