Berapa Usia Kandungan Anda Sekarang?

🤰🏻 Mommies dah masuk usia kehamilan yang mana? Ada yang baru sahaja disahkah hamil? Atau bakal bersalin dalam waktu terdekat? Jom kongsikan dengan Min dan mommies lain!

Berapa Usia Kandungan Anda Sekarang?
268 Balas

hai saya da masuk 6minggu 4hari..doa kn saya ye..penantian selama 6tahun da 4 Kali gugur🥺

2y ago

Tahniah sisss https://chat.whatsapp.com/D2YoMYjnX8e1lC1skBLeaW Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2022 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat ☺️