petua turunkan kuning baby

mommies .. ada yg tau mcmna nak trunkn kuning baby ? baby warded kuning makin tgi ..tmbh lg sy ssg nk bgrk sbb wad jauh ..sy bru je lps ceaser 6hb hr tu

19 Balas

Sy pn perna jg bgni... Sy bsalin tnggal 7/1/20 bslin scara caesar Bru jk kluar dri hospital.. Tnggl 9/1/20 ank plk kna msuk wad blk sbb kuning naik mndadak ( 4.40 ) masa ni ners sy sru dtg klinik sbb nk cek kuning.. Skli ners pn tkjut sbb tnggi btl kuning ank sy.. Bru sy pn susu bdn msa tu msi x bnyk... Sedi btl tngok ank asyk tdr.. Jk xnk mnyusu... 3 mlm jg la dlm wad..