petua turunkan kuning baby

mommies .. ada yg tau mcmna nak trunkn kuning baby ? baby warded kuning makin tgi ..tmbh lg sy ssg nk bgrk sbb wad jauh ..sy bru je lps ceaser 6hb hr tu

19 Balas

Beli mandian herba tyt dekat farmasi dan kerapkan susu baby 2 jam sekali. Paksa jugak baby bangun.

Bg bf and ssu botol skali sis. Baby jgn bedung kuat sgt.. kerap bf ye. Jaga mkaan sis

Cuba beli mandian herba di kedai cina. Sy beli dan rebus. Alhamdulillah turun

Bf sis banyak2. Sejam sekali make sure gerak baby untuk menyusu.

kerap mnyusu supaya dapat keluarkan kuning baby melalui berak2

Kerapkan susu badan supaya baby kerap kencing dan berak

Jga mkn n krap susukan bby..

bagi angun hitam sis

Bg susu saja