kuning URGENT

kuning baby sy 15. harini discharge tp esok kene cek lg. possible tak sy turunkan bacaan ke 10 je esok. apa nak buat. bantu sy. sy xnak warded lg TOLONG

4 Balas

Kerp ssu bdn.. ibu pula cba mnum air sngkuang cina.. pstu nti dh mnum air smgkuang cina kna kerap lh bgi ssu bdn jgn bgi bby asyk tdo je.. nti kuning senang naik blik.. rjin2 lah kjut kn bby bgi ssu bdn ye..

kena pastikn baby kerap berak. So pstikn setiap 2jam susukn.

kerap susukan anak.

bf ank dgn kerap