Baby kuning

Assalamualaikum hr ni baby sy dah msk 10hr to masih kuning lg..kuning dia turun sikit je dr 193 ke 190.. cmne ye nk bg kuning turun byk.. x larat dh nk berulang alik ke klinik setiap hari.. boleh share x cara mummy2 nk turunkan kuning baby..

2 Balas

Kerapkan menyusu sis... Selain itu bg anggur hitam kat baby...titis kat mulut baby (setitik dua) Inshaallah, kuning turun.

5y ago

Sama2

Mandikan dgn daun belimbing buluh puan. Insha allah kuning baby akan turun.😘