petua turunkan kuning baby

mommies .. ada yg tau mcmna nak trunkn kuning baby ? baby warded kuning makin tgi ..tmbh lg sy ssg nk bgrk sbb wad jauh ..sy bru je lps ceaser 6hb hr tu

19 Balas

Kerapkan breastfeeding sis, klau bole setiap jam breastfeed. Kejut je baby bangun utk breastfeed. Baby mmg akan kuat tido masa jaundice ni, yelah jaundice kan demam kuning, so bile demam badan jadi letih rasa nak tido je. Rajin breasfeed sbb kuning akan keluar nelalui air kencing n najis. Lps tu sis bole makan anggur hitam. Sis ye yg makan, bukan baby. Ni yg sye try masa anak sye jaundice.