Share pliss?

Hi momies2. Nak tanya, normal ke sejak dua menjak ni sakit perut mengeras?. Mcm contraction. Dtg sekejap sekejap. Sebenarnya dah trauma. Actually sebelum ni pregnant twin , then gugur sorang waktu kandungan berusia 4 weeks?. Alhamdulillah rezeki masih ada, allah xizin untk gugur kedua duanya, hanya sorang saje yg pergi. Tp lately ni kerap sakit perut mcm contraction?

3 Balas

Better sis g chck ...jgn bia2kn..atleast leh monitor gune mesin dkt sne tuk tw graf heartbeat bby ok or x dkt dlm tu... N mebi doc akn bg sis ubt or suh rest until feel better n ok.. sis pn jgn stress2 tw... Tkut nti effect zkir byk2 k..anyway take care mommies