Perut sakit awal pregnancy

Hi, saya pernah gugur 2 kali sebelum ni & skg pregnant 4 weeks. Normal ke perut kerap rasa sakit mcm senggugut ?

2 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

Kalau sy awal2 tu normal. Tapi tak lama la, sakit dalam semalaman dua, tunggu period tak dtg jgk. Tu la sign utk Sy try test upt. Test upt naik positif. Gugur tu masa bila? Awal kandungan ke? Kali ni ada bleeding spotting ka? Better refer awal la ke klinik ke, jumpa pakar ke. Bgtau ada history gugur tu.

Baca lagi
10mo ago

Ooo, cramp tu berpanjangan ke? Maksudnya tiap masa rasa cramp tu? Xrelief langsung? Ha’ah dah ada history tu, better refer ke doktor, moga2 awk dpt doktor yg memahami la, bukan yg jenis nk cepat2 setel. Jaga diri ye awak 😊

VIP Member

Nak cakap normal tu tak berani. Tapi saya pon kena rasa senggugut tu masa awal pregnancy. Ingat nak period, tapi tak datang2 pulak

10mo ago

Sama la… ingatkan sakit sbb nak period buat upt pregnant rupanya