Tak selera makan nasi , kandungan 3 bulan

Hi momies, takpe ke kalau kita tak mkn nasi 2 3 hari? Sejak2 preggy nii tengok nasik pon tak selera.. Just mkn roti, mee2 je.. Ada effect apa2 ke kat bby?

5 Balas

Huhu.. Rasanya macam ok ja.. sbb Dr pon ckp kurangkan pngambilan nasi.. roti dan mee pon da dikira berat..

Hai mommy . Sama lah kitaaa . maakn rotii , makan buah jee yang ok pun

Janji sis makan.. Jgn x mkn langsung

janji mkn. nasi tak penting yg penting mknn tu khasiat

In shaa allah xde... Sis bykkn minum susu xpn mkn buah2an or syur2an... Gantikn nasi dgn mknan lain yg sis blh mkn...