Tak lalu makan nasi dlm pntang

Hai sya sekarang dalam keadaan berpantang.. dan takde selera mkn nasi sejak preng. Dan skrng selera mkn roti je... Ada tak resepi or petua makanan dlm pantang?

1 Balas

sama mcm saya tak lalu mkn nasi. masa seminggu awal ssaya makan bubur . lepas seminggu makan nasi . tapi takbole go la . hm . sampai mogok saya. dlm diam suruh membe beli piza dgn pasta . sbb mmng tak bole masuk nssi. alhamdulillah so far semua ok .