tak de selera makan

Salam semua.. Nk tnye mmg bila smpai dua bulan kandungan.. Mmg xde selera nk mkan nasi ke? Dh bpe ari ni mkn nasi rasa nk munth.and xpnah abis. Tgok roti pon xlalu... Ada sugesstion makanan apa yg ok tak?

1 Balas

Salam too.ye,ats bdn.kadang tengok makanan pun xlalu.kena makan jugak,sikit² tapi kerap

5y ago

Aah ni terpikir nak makan apa.. Pastu tibe2 rasa tk lalu nk mkan... Nk muntah pon ada.. Mcm tu ye.. Lepas ni kena spare buah la bawh tmpat kje... Leh mkn selalu