tak de selera makan

salam ibu2 . nak tanya normal ke 8weeks tkde selera makan. nasi semua tak boleh makan . cuma boleh alas perut dgn buah dan susu je . saya da lama tk mkn nasi sebab tak boleh masuk lgsg . ada ke yg mcm sy ? kandungan tkde effect apa apa ke? saya risaukan kandungan sy memandangkan sy tak mkn nasi . rasa down sgt tengok kwn lain prgnant ada selera makan . saya risau☹️

1 Balas

Normal sis..Sis mkn sikit je nsi xpon gnti nasi tu dgn pasta k sohgeti yg bt sdri xpon roti..