Assalamualaikum..Tolong doakan saya dapat zuriat. 🙏

Mohon doa kalian doakan saya dapat zuriat. Bila period down sangat dan selalu menangis. Kawan² & family yg baru kawin cepat je lekat. Kadang rasa diri ni x bguna jadi perempuan. Kucing saya pun dah 2 kali beranak. Yg tambah saya terasa hati diorang cakap terlajak tapi kenapa bukan sy yg dpt sedangkan saya nak sgt. Saya x penah cemburu tapi saya sedih kenapa belum rezeki saya..Allah kuatkanlah diri ini 😔

42 Balas

Sy bertahun kahwin baru ada rezeki.. Cemburu bila tengok kawan² yang kahwin lambat dari sy semua dah ada anak.. 1 hari tu, ada hamba allah jentik hati sy pasal zuriat.. Sy doa sungguh² dekat allah supaya rezekikan kami anak, sy tak nak takde anak dekat dunia.. Tapi dalam masa sama sy redha pasal rezeki anak.. Cuma dengan izin allah jer sy boleh ada anak.. Sampai sy doa sy sanggup terima apa alahan sekali pun asalkan ada anak.. Sebulan lepas tu sy baru tahu rupanya sy pregnant dah sebulan lebih.. Maka bermulalah alahan sy, dari hari pertama sy tahu sy pregnant sampai masuk 5 bulan.. Alhamdulillah sekarang dah nak masuk 9 bulan.. Awk kena banyak² ikhlas pasal anak.. Jangan persoalkan rezeki anak, sebab kita akan dapat anak bila betul² dah tiba masanya.. Kalau kucing awk dah 2 kali beranak, kucing sy dah 5 kali beranak and anak² dia pun dah beranak baru sy ada rezeki anak.. Percaya jer dengan takdir allah.. Apa² enjoy masa dengan husb 💕💕