mohon doa smoga dipermudahkan ☺️

Assalamualaikum smua..sy xde soalan nk tye..cume nk mnx doa kalian..hri nie sy dh kne serah diri di htaa..ank pertama penantian selama 6tahun..doc ckp nk induce..rse takot tu ad tp rse happy nk jumpe zuriat sndri lg byk..😂 doakan sy n baby selamat dan dipermudahkan ye..dan sy doakan pasangan yg lme menanti dikurniakan rezeki zuriat ye..amin..jgn berhenti bersangka baik dan berdoa dgn Allah.. insyaAllah Allah tau bile n ape yg kite perlukan..🥰

mohon doa smoga dipermudahkan ☺️
2 Balas

semoga dipermudahkan..doakan saya jugak untuk due tahun awal tahun depan.

semoga d permudh kn semua..