Assalamualaikum..Tolong doakan saya dapat zuriat. 🙏

Mohon doa kalian doakan saya dapat zuriat. Bila period down sangat dan selalu menangis. Kawan² & family yg baru kawin cepat je lekat. Kadang rasa diri ni x bguna jadi perempuan. Kucing saya pun dah 2 kali beranak. Yg tambah saya terasa hati diorang cakap terlajak tapi kenapa bukan sy yg dpt sedangkan saya nak sgt. Saya x penah cemburu tapi saya sedih kenapa belum rezeki saya..Allah kuatkanlah diri ini 😔

42 Balas

Stay strong sis. Hopefully ada rezeki nnti ya😊Sis ngn psgan boleh buat ujian kesuburan. Sis jg perlu peka dgn waktu kesuburan sis ya😊Dptkn nasihat pakar utk pengetahuan lebih lanjut. Jaga pemakanan and amalkn senaman yg teratur. Ambil folic acid (dgn nasihat doktor). Suami pn sma. Sbb kualiti sperma trut mnjadi faktor penyumbang. Elakkan mknan yg diproses, jauhi rokok/vape/asap rokok. Elakkn pkai underwear ketat.