Assalamualaikum..Tolong doakan saya dapat zuriat. 🙏

Mohon doa kalian doakan saya dapat zuriat. Bila period down sangat dan selalu menangis. Kawan² & family yg baru kawin cepat je lekat. Kadang rasa diri ni x bguna jadi perempuan. Kucing saya pun dah 2 kali beranak. Yg tambah saya terasa hati diorang cakap terlajak tapi kenapa bukan sy yg dpt sedangkan saya nak sgt. Saya x penah cemburu tapi saya sedih kenapa belum rezeki saya..Allah kuatkanlah diri ini 😔

42 Balas

Sy pernah rasa juga. Smpai ckap dekat husband sy bagi dia kahwin lain kalau dia nak anak. Sy tak mampu bagi. Tapi dia marah sy 😂 dia ckap jgn risau rezeki kita ada. Cuma lambat je. Kita dah usaha selebihnyaa serah pada Allah. Dia ckap dia takpernah cemburu pun bila org keliling dia, kawan dia baru kahwin dah ada anak. Setiap kali org tanye, husband yg jawab. Dia ckap “in shaa Allah, doakan kitorang dpat baby. Skrg nih kitorang nak enjoy berdua. Belum puas nak dating, ada anak nanti susah nak spendtime sesame” pastuh org lain pulak yg iyekan ape dia ckap. Sesekali sy nangis sebab teringin nak rasa ada baby dlm perut, baby nangis. Husband ckap “nak nangis, nangis je puas puas. Dah penat nangis nanti bangun balik. Pastuh pikir je. Allah nak bagi masa berdua lama. Untuk kumpul harta sesame, spend time sesame” start dari situ tiap kali sy stress, sy akan pikir ada hikmah knape kami belum dikurniakan anak. Mungkin kewangan kami, mungkin masa kami yg kerap bz. Dia nak kami spendtime berdua, bahagiakan dua dua belah family pepuas dulu. Bila dah smpai masa, mesti ada rezeki anak. Tuh jelah sy pikir 😂 siapa yg membaca ni, doakan sy dan semua ttcrian diberi rezeki zuriat yee 😇😘

2y ago

In shaa Allah, Aamiin. Terima kasih yg mendoakan 🥰 semoga doa berbalik pada kalian 😘 dan semoga yg masih menunggu dikurniakan zuriat juga. Big hug 🥰