Assalamualaikum..Tolong doakan saya dapat zuriat. 🙏

Mohon doa kalian doakan saya dapat zuriat. Bila period down sangat dan selalu menangis. Kawan² & family yg baru kawin cepat je lekat. Kadang rasa diri ni x bguna jadi perempuan. Kucing saya pun dah 2 kali beranak. Yg tambah saya terasa hati diorang cakap terlajak tapi kenapa bukan sy yg dpt sedangkan saya nak sgt. Saya x penah cemburu tapi saya sedih kenapa belum rezeki saya..Allah kuatkanlah diri ini 😔

42 Balas

sy fhm perasaan puan,sy ttc menunggu hmpir 10 tahun,sy prnh hmpir depression,hmpir nk cerai sbb x tahan dengar saudara2 brcakap,pling x tahan bila suami menangis teresak2 tengah mlm,org kata dia mandul,baru 2 tahun usia prkahwinan kmi,sy pn pernah kna ckp mandul,seolah2 rezeki ank ni kita yg control,sakit hati kmi tahan,kmi sabar,sy stop ziarah rumah org bila ada mjlis ke kenduri kecil pn sy x dtg,sy serah pd Allah saja dn yakin yg terbaik selalu dtg lambat,selagi ada rahim peluang untk ada anak msih terbuka luas,prcya Allah akn bagi tepat pd masanya,kmi start ignore mulut2 org jahat tu,perbaiki hubungan dgn tuhan,jd puan sabar lah ye,sy pernah dlm doa sy minta kalau sy tidak ditakdirkn punya zuriat d dunia ni tolonglah jadikn sy isteri yg redha dn sabar dgn ujian ni,minta Allah bg kekuatan tanpa batas,betul Allah beri tepat pd masanya,sy skrg tgh pregnant msuk 3rd trimester dn masih rasa tak prcya blh pregnant,in sha Allah sy doakan puan dn semua yg masih berjuang untuk hamil dipermudahkn urusan n jgn berhenti brharap pd Allah,terus usaha dn brdoa ye