Assalamualaikum..Tolong doakan saya dapat zuriat. 🙏

Mohon doa kalian doakan saya dapat zuriat. Bila period down sangat dan selalu menangis. Kawan² & family yg baru kawin cepat je lekat. Kadang rasa diri ni x bguna jadi perempuan. Kucing saya pun dah 2 kali beranak. Yg tambah saya terasa hati diorang cakap terlajak tapi kenapa bukan sy yg dpt sedangkan saya nak sgt. Saya x penah cemburu tapi saya sedih kenapa belum rezeki saya..Allah kuatkanlah diri ini 😔

42 Balas

sabar yea sis. saya mencuba 4 tahun. Alhamdulillah tahun ni rezeki saya mengandung. sis teruskan berdoa ya. yakin dengan Allah. yakin dengan kekuasaan Allah. jaga makan tu penting. masa saya nekad utk dapat zuriat, saya terus tggalkan coffee sedangkan saya ni penggemar coffee. saya and suami amalkan makan taugeh. makan sayur lebih dalam diet harian. ingat yea , usaha utk dapat zuriat bukan pada isteri je, suami pon perlu jaga makan sekali. kalau suami tu merokok, kene advise and bincang dgn dia elok2 supaya kurang kan rokok tu sbb nak ikhtiar dapat zuriat.