Assalamualaikum..Tolong doakan saya dapat zuriat. 🙏

Mohon doa kalian doakan saya dapat zuriat. Bila period down sangat dan selalu menangis. Kawan² & family yg baru kawin cepat je lekat. Kadang rasa diri ni x bguna jadi perempuan. Kucing saya pun dah 2 kali beranak. Yg tambah saya terasa hati diorang cakap terlajak tapi kenapa bukan sy yg dpt sedangkan saya nak sgt. Saya x penah cemburu tapi saya sedih kenapa belum rezeki saya..Allah kuatkanlah diri ini 😔

42 Balas

Sis jgn lupa eat healthy n bersenam selalu ye. Hormon bdn akn lebih stabil. I pon tggu 8 years nk dpt anak. So last year pkp i start eat healthy, n bersenam hari2 even xde la intense mana pon. Jalan or jogging je. Stgh jam or satu jam. Tgk la thp kerajinan hahaha tp mmg ari2 exercise utk keluar peluh. Eat healthy plak means byk sayur n buah. Buah Avocado, pomegranate mmg sye amalkan ari2 sbg snacking. Dua perkara tu i mmg konsisten buat dlm 3 bulan alhamdullillah ada rezeki pregnant. Sye doakan sis murah rezeki n dipermudahkan mendapat zuriat ye. Jgn stress2. Allah akan bagi bila tiba masanya😇😉

2y ago

thank you for the tips, sekarang ni pun saya nak start eat healthy & exercise btw taniahhh 🥳👏🏻