Assalamualaikum..Tolong doakan saya dapat zuriat. 🙏

Mohon doa kalian doakan saya dapat zuriat. Bila period down sangat dan selalu menangis. Kawan² & family yg baru kawin cepat je lekat. Kadang rasa diri ni x bguna jadi perempuan. Kucing saya pun dah 2 kali beranak. Yg tambah saya terasa hati diorang cakap terlajak tapi kenapa bukan sy yg dpt sedangkan saya nak sgt. Saya x penah cemburu tapi saya sedih kenapa belum rezeki saya..Allah kuatkanlah diri ini 😔

42 Balas

Rezeki, maut, dan respect...3 factor ni tuhan rahsiakan dari manusia. Perlu bersabar dan jgn bandingkan dgn yg lain. Sis hv faith n berdoa byk. Tiba masa insha allah alhamdulillah. Kerap mencuba sewaktu subur dan tawakal .. jgn kecewa, segala apa yg berlaku ada masanye dan ada sebabnye tertentu utk bersabar. I wish all the best to be momy soon. Moga allah rahmati sis peluang menjadi ibu soon..amin if u think u need to check up or ur partner can try consultant .. atau nak tunggu lagi blh juga..sbb kadang ada yg lambat dan ada yg cepat. Mgkn ada masa lg, yg penting stay positive healthy n happy n everythg will take place on its correct time.