Sensitif ? ?

mmg eh kalau preg mudah sensitif ? ? td suami request masak nasi ayam , tp sy x rajin sy mau masak yg simple ja sbb rasa xsedap badan . Suami yg ngidam mcm2 . mau x mau sy masakkan juga sbb kesian tp dalam masa memasak tu sy nangis2 xtau knp ?? lepas da makan suami ckp msk time marah2 pun sedap juga dia ketawakan sy adoii ?? xmrh sgt sbnrnya cuma ntah tebawa perasaan emosi . sbb plan mau msk benda lain

3 Balas

Biasalah bila mengandung sis perangai pelik sikit emosi pun sama

5y ago

Hahah pelik sis , sy ni lg first time preg . kdg rasa lucu dgn dri sndri 😂