Sensitif ? ?

mmg eh kalau preg mudah sensitif ? ? td suami request masak nasi ayam , tp sy x rajin sy mau masak yg simple ja sbb rasa xsedap badan . Suami yg ngidam mcm2 . mau x mau sy masakkan juga sbb kesian tp dalam masa memasak tu sy nangis2 xtau knp ?? lepas da makan suami ckp msk time marah2 pun sedap juga dia ketawakan sy adoii ?? xmrh sgt sbnrnya cuma ntah tebawa perasaan emosi . sbb plan mau msk benda lain

3 Balas

samala suami sy kerap jgk bg menu baru2 suruh sy msk. kdg2 sy layan je tp bile first time buat msti fail🤣. tp husb mkn jgk tp skit jela sbb dy ckp daging tu liat sgt skit gigi. last2 eskkan tu sy hbskan , dy blk keje dy tnye ad lagi tk lauk smlm. 😆 sy ckp sy ratah je daging tu sbb sdp jgk even xjd pun. tp 3 hari ni sy asyik goreng ikan je tkde lauk lain sbb xlarat nk msk. dy balik keje msti ckp ikan lagi? ikan goreng lagi? sy gelak je😆. eskkan tu sy goreng ikn lg tp goreng syur sbb tkt dy bosan lauk sme😆. dy bg menu bru kdg2 sy xmsk jgk sbb sy malas n xlarat. sbb dy mengidam lg pelik dri sy mengidam. kdg2 pnt nk layan krnah suami😆

🤣🤣🤣kami pregnant kali semua yang bersekutu dengan ayam kami tak mau.😘😘. KFC pun kami reject..kari favourite tu pun reject sampai ke bau kari kami tak suka cium🤣🤣

5y ago

🤣🤣🤣

Biasalah bila mengandung sis perangai pelik sikit emosi pun sama

5y ago

Hahah pelik sis , sy ni lg first time preg . kdg rasa lucu dgn dri sndri 😂