Nk kata kata semangat

Sy rasa down sgt sbb tk dpt masakkan utk husb mcm dulu skrg tgh alahan . Bau ayam semua tk boleh . Sampai suami sy berat dia drop sbb sy tk masak dia makan luar tapi tk sekerap sy masak dulu pagi petang malam sy masak . Sy rasa serba salahhhh😣 . Suami sy okay je dia jenis support saya . Cuma sy yg rasa serba salah #pleasehelp #firstmom

1 Balas

sng jee. sye pon 1st trim langsung xboleh bau. so inisiative sye, suruh husband basuh semua ayam, potong bwg, ke ape la yg perlu. lps tu suruh die masak. sye duduk je kt pintu dapo, bgi arahan. masak lebih, kira utk mkn tgh hari n mlm. mcm husband sye masak malam. so die masak lebih utk mkn tgh hari esok nye sekali.