nak anak lagi

Hi smua ibu2, saja nak tulis perasaan sy ni skrg... Sy da ada anak pertama baru umur 5 Bulan....sy Nak sgt anak lagi...suami pula X mau skrg...sy risau...sbb suami sy umur Tua dekat 15 tahun beza... klau NAK anak Jap jauh2 umur susah...mesti waktu yg kecil pi sekolah bapa dya da tua sgt da... protection sy X buat APA pun...suami ja guna method tarik kluar...sy suruh dya masuk pun dya X mau...sedih sy...sy suka sgt Jaga anak2 baby2 smua...APA ye NAK buat...

3 Balas

Bg sy, mgkin suami puan buat tu ada sebab..mgkin bg puan elok, bg suami tidak..jgn malu kalau suami dh berumur sbb akak sy umur 34 tahun, kawen yg baru umur 62 tahun..lagi jauh beza, anak dia dh 2 org..sorg darjah 3, sorg 2 tahun.. InsyaAllah..jgn risau k..ni pengalaman sy la..☺️

Takpa Puan. Lelaki yang tua takda masalah sangat. Sebab perempuan yang ada had umur kesuburan. Mungkin dia rasa 5 bulan tu kecik lagi. Tunggu la anak umur setahun. Lepas tu boleh bincang balik. Semoga dipermudahkan semua ❤

Sya pn sma sis.. Umur suami skrng 53 sya bru 32 thun.. Ni suami sya yg bru msih merancang nk hamil.. Sya dh ada ank 4 dia blom da ank lgi.