Doakan kami

Minta ibu-ibu yang ada disini doakan saya Norasnida binti abdullah dan suami Mohd Yunus bin Ahmad Safii dikurniakan zuriat yang comel dan sihat, saya doakn juga buat pejuang garis dua lain utk sama2 berjaya dapatkan zuriat, insyallah rezeki kita timang baby tahun depan, semoga bulan depan membuahkn hasil, aminn ya rabbal alamminn. 🤲🏼🤲🏼🤲🏼

24 Balas

aaminn ya mujib..semoga Allah permudahkan urusan puan sekeluarga🤲