Rezeki Zuriat

Assalamualaikum semua, just a random post.. Doakan saya dikurniakan rezeki zuriat ya untuk 2nd baby. Hopefully dapat bagi hadiah istimewa utk birthday suami May ni. Aamin

10 Balas

Aamiin,doa byk di bulan Ramadhan nie😊 & smoga doa dimakbulkan,aamin🤲🏻, birthday sy pun bln may,xpernah putus berdoa,n Allah makbulkan doa sy hadirkan zuriat jatuh tepat pd hari tarikh lahir sy tahun lps,n alhamdulillah sy selamat bersalin bulan 1,skrg ank dh nk masuk 3 bln dh..

sy doakan smga makbul doa dan harapan Puan..inshaAllah..Allah akan beri pd waktu paling tepat dan terbaik;).kalau sudah hamil, .jgn lupa update tau:)

doakan saya juga dikurniakan zuriat ya.. 5thun tcc... semoga Allah SWT berikan rezeki anak buat Semua yg tgh tcc ..aamin

Amiin insyaAllah.. Moga Allah kurniakan rezeki zuriat buat Puan & suami tepat pada masa yg terbaik ♥️

Aamin InsyaAllah puan..semoga Allah tiupkan malaikat kecil dlm rahim puan 🤲🏻

semoga allah tiupkan malaikat kecil dlm rahim awak tepat pada waktu nya🌻❤️

semoga dipermudahkan segala urusan awak 💕

Aamiin..Sis cuba amalkan maajun nenda..

Aamiin ya rabbal alamin

aminn